opc_loader

Mogelijkheid tot afhalen webshoporders tijdens lockdown 

.

Let op: Afhalen NIET mogelijk van 24-12 t/m 27-12.

.

Onze boutique in Leiden is door opgelegde lockdown door de overheid gesloten t/m 19 januari. Het is in deze periode WEL mogelijk om uw reeds betaalde bestelling af te halen bij onze winkel. Op deze manier weet u 100% zeker dat u uw artikelen optijd in huis hebt.

.

Hoe werkt het afhalen van mijn webshopbestelling tijdens de lockdown?

.

1) Plaats de artikelen die u wilt bestellen in uw winkelwagentje en start het afrekenproces

.

2) Kies tijdens het afrekenen voor de optie "Afhalen bij onze boutique in Leiden

Op deze manier worden er geen verzendkosten in rekening gebracht

.

3) Betaal via Ideal of Mister Cash

.

4) Vul in het vakje "Commentaar" in wanneer u de bestelling zou willen komen ophalen (dag + tijd / tijdvak). We kunnen in principe iedere middag (ma t/m za) tussen 13.00 - 18.00 u afspraken inplannen. Er is niet standaard iemand aanwezig (aangezien onze winkel dicht is) en wij komen speciaal voor u naar onze winkel. Wij vragen u dan ook dringend om u aan de afgesproken tijd te houden (of tijdig te annuleren). We proberen zoveel mogelijk afspraken aaneengesloten in te plannen. Het is dan ook mogelijk dat we u vragen of een ander tijdstip voor u ook mogelijk is. Mocht dit het geval zijn dan doen we dit altijd met u in overleg. 

.

5) Op het afgesproken tijdstip / tijdvak kunt u uw bestelling ophalen. De winkel is gesloten en wij mogen u helaas ook niet binnen laten (hoe graag we u ook op een normale manier zouden willen helpen). U kunt uw ordernummer / achternaam doorgeven bij de deur aan de aanwezige medewerkster. Zij zal u dan uw bestelling overhandigen. 

.

Afhaaladres: Boutique Burlesque, Haarlemmerstraat 218, 2312GJ te Leiden

.

Heeft u vragen? Mail ons dan gerust even op:      boutiqueburlesque@outlook.com 

.

Wij denken graag met u mee om al uw kerstinkopen optijd bij u in huis te hebben.

.

Groeten Team Boutique Burlesque

Contact

*