opc_loader

.

Ladies Nights - Love toys & lingerie party

.

Het ondeugendste vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje & verjaardagsfeestje

.

Klaar met die saaie vrijgezellenfeestjes of verjaardagen? Bij Boutique Burlesque kun je terecht voor een spannend avondje met je vriendinnen, zussen of je ondeugende tantes. Leeftijd speelt geen rol bij onze love toys & lingerie parties, wel hanteren we een "Ladies only" (alleen dames) beleid. 

.

Wat kan ik verwachten van de love toys & lingerieparty? 

Tijdens onze love toys & lingerie parties krijgt u uitgebreid de gelegenheid om onze sexspeeltjes te bekijken, te voelen (in de hand) en te zien hoe een deel van de speeltjes werkt. Wij hebben de leukste en spannendste speeltjes voor solo dames of voor koppels. Wij orienteren ons met de speeltjes vooral op dames en het vrouwelijkgenot. Jullie krijgen van onze medewerksters informatie over de speeltjes waar jullie interesse in hebben en we helpen u graag met de ideale toy voor jou of voor jou en je partner (koppeltoys). Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment in massageproducten, glijmiddelen, soft bondage & sm-artikelen waarover je ook alle vragen mag stellen die je wilt. Ook deze artikelen kunnen direct worden gekocht en aan het einde van de party worden meegenomen. 

.

Onze boutique heeft ook een prachtige collectie van erotische lingerie, bodystockings, jarretellingerie, kousen, bodies, babydolls, setjes, kimono's, lingeriejurken en nog veel meer (maat 34 t/m 50). Je wordt tijdens de party in de gelegenheid gesteld om de lingerieartikelen die je wilt passen aan te proberen. Let op: Hygiene artikelen als kousen, bodystockings, strings, plak bh's, e.d. mogen niet worden gepast, wel bekeken. Onze medewerkers kunnen je natuurlijk ook hier helpen om het mooiste artikel voor jouw figuur te vinden. Of je nu super slank bent of mooie vrouwelijke rondingen hebt. In 99% van de gevallen vinden wij voor jou een sexy lingerie set waar jij je verleidelijk en zelfverzekerd in voelt. En als jij je sexy voelt dan straal je dat ook uit en ben je nog aantrekkelijker voor je partner of date.  

.

Wil je tijdens de party graag andere artikelen uit onze collectie passen (of bekijken), zoals bijv. onze korsetten, lederlook/lak kleding, clubwear & kostuums dan is dat ook mogelijk. Ook hierin kunnen onze medewerksters je adviseren indien gewenst. 

.

Waar worden de love toys & lingerie parties gehouden?

Onze Love toys & lingerie parties worden gehouden in onze boutique aan de Haarlemmerstraat 218, 2312GJ te Leiden. Onze winkel bevindt zich in de Leidse winkelstraat. Tijdens de parties wordt de voorzijde van onze winkel afgeschermd met gordijnen zodat er niet door omstanders naar binnen kan worden gekeken en onze partygangers zich helemaal op hun gemak kunnen voelen. 

.

Het is NIET mogelijk om de parties aan huis te laten komen (zoals andere toyparties wel doen). We kunnen de gasten zo een veel groter assortiment en een prachtige locatie bieden. Voordeel is ook, dat de hoofdboekster op deze manier ook geen rotzooi hoeft op te ruimen na afloop van de party.

.

Zijn er kosten verbonden aan de love toys & lingerie party?

De kosten van party bedragen 10 euro p/p en de minimale groepsgrootte is 6 personen (max. 12 personen). Voor dit bedrag krijgen jullie een love toy & lingerieparty met de duur van 2 uur met deskundig advies van onze medewerksters. Iedere deelnemer ontvangt een welkomst drankje, 1 extra consumptie en diverse snacks. De hoofdboekster hoeft hier dus niet zelf voor te zorgen en kan simpelweg aansluiten.

Tevens krijgt de jarige / bride-to-be / hoofdboekster (in geval van vriendinnenuitje) een sexy cadeautje. 

.

Kan ik mijn aankopen van de Ladies Night direct mee naar huis nemen?

De artikelen van jullie keuze kunnen aan het einde van de party worden afgerekend via pin of contanten. Dit kan gewoon per persoon en hoeft dus niet allemaal samen. In principe hebben we alle artikelen uit onze webshop (www.boutiqueburlesque.nl) ook daadwerkelijk in onze winkel voorradig en kunnen deze dus direct worden meegenomen. Mochten meerdere dames dezelfde speeltjes willen dan kunnen we deze nabestellen bij onze Nederlandse groothandel. Deze hebben we dan binnen 1-2 werkdagen beschikbaar. We proberen zoveel mogelijk uit onze eigen voorraad te leveren.     

.

Ik heb bijzondere wensen voor onze Ladies Night. Kunnen jullie dit ook regelen? 

Zijn er bijzondere wensen, laat het ons gerust even weten. Wij denken graag met jullie mee om hier een onvergetelijke avond van te maken. Willen jullie bijv. zelf taart meenemen (voor de jarige) of zijn er dingen die wij voor jullie zouden kunnen regelen, neem gewoon even contact met ons op.  

.

Korte samenvatting Ladies Nights:

  • Tijdsduur party: 2 uur
  • Mogelijk op ma t/m vr tussen 18.45 - 22.00 u

                          za tussen 17.45 - 22.00 u 

  • Locatie: Boutique Burlesque, Haarlemmerstraat 218, 2312GJ Leiden
  • Kosten: €10,- p.p
  • Minimale groepsgrootte: 6 personen
  • Maximale groepsgrootte: 12 personen
  • Groepen: Alleen dames (women only)
  • contact: 06-53444084 (ook whatsapp)
  • mail: boutiqueburlesque@outlook.com

 

.

 

Contact

*