opc_loader

ONZE BOUTIQUE GAAT VERHUIZEN

.

Lieve klanten,

c

Na een mooie tijd in ons huidige pand aan de Janvossensteeg in Leiden

c

Is het tijd om te verhuizen naar de Leidse winkelstraat waar we meer klanten kunnen helpen en een groter assortiment kunnen gaan aanbieden.

c

Ons nieuwe adres wordt HAARLEMMERSTRAAT 218 (aan de zijde van Bershka en Pull & Bear).

c

Voor al onze vaste klanten, onze nieuwe winkel ligt ongeveer 300 m van ons huidige pand en is beter bereikbaar met het OV.

c

Zaterdag 21 september was onze laatste werkdag aan de Janvossensteeg 50.

c

We verwachten onze nieuwe boutique aan de Haarlemmerstraat 218 te openen in november 2019. We houden jullie hiervan op de hoogte.

.

Er kan weer 24/7 worden geshopt in onze webwinkel. Omdat de collectie momenteel in opslag ligt verzenden wij de bestellingen op dinsdag & donderdag OF vrijdag (afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen die we hebben ontvangen op donderdag voor 12.00 u, wordt er gekozen voor donderdag of vrijdag). 

.

c

We hopen iedereen te mogen verwelkomen in onze nieuwe boutique! 

c

Groeten Team BBC

.

Onze boutique in Leiden

.

U bent van harte welkom om onze artikelen te komen passen in onze boutique in Leiden. Het is niet nodig om een afspraak te maken en u kunt tijdens openingstijden gewoon binnen lopen.  

.

Het is ook mogelijk om uw bestelling, geplaatst in onze webwinkel, op te halen in onze boutique. Kies voor deze optie tijdens het plaatsen van uw bestelling voor de betaalwijze "betalen bij afhalen". Uw bestelling wordt dan in de boutique voor u klaargelegd en kan hier direct worden afgerekend en meegenomen. Wilt u de artikelen eerst nog even passen dan is dat natuurlijk geen probleem. Bevalt (een deel van) de bestelling om wat voor reden dan ook niet, dan bent u natuurlijk niet verplicht tot aankoop. 

.

Houd er rekening mee dat een bestelling waarbij u kiest om deze af te halen in de winkel maximaal 3 werkdagen wordt vastgehouden (wanneer u vooraf betaald dan wordt deze termijn 7 dagen).

.

U kunt in onze boutique betalen via pintransactie of met contanten.

.

Voor uw en onze veiligheid geven we de voorkeur aan pintransacties.

.

Winkeladres: 

Boutique Burlesque Coöperatief

Janvossensteeg 50

2317 CN Leiden

Nederland

tel: 071-7505650  

.

Openingstijden:

ma gesloten

di 11.00 - 18.00 u

wo 11.00 - 18.00 u

do 11.00 - 13.45 & 15.15 - 18.00 u

vr 11.00 - 18.00 u

za 11.00 - 17.00 u

zo gesloten 

.

Voor al uw vragen kunt u ons ons ook altijd even mailen. We beantwoorden deze graag voor u. We streven ernaar om uw mail binnen 24 uur te beantwoorden.

.

Mail: boutiqueburlesque@outlook.com

.

Informatie over betaling, verzending, retourbeleid en artikelspecifieke informatie kunt u ook terug vinden op onze website. Wij kunnen telefonisch helaas geen artikelspecifieke vragen (maten, afmetingen, stoffen, etc.) of bijv. vragen over waar uw verzending zich bevindt beantwoorden. Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden, dan kunt u ons natuurlijk gewoon even een mailtje te sturen zodat wij de tijd hebben om de antwoorden voor u op te zoeken. Wij helpen u graag verder. 

.

Graag tot ziens in onze boutique!