opc_loader

Op veler verzoek kan er weer 24/7 geshopt worden in onze webwinkel 

I.v.m verhuizing van onze fysieke boutique naar de Haarlemmerstraat 218 te Leiden

 Worden bestellingen tijdelijk alleen verzonden op dinsdag & donderdag OF vrijdag

Voor meer informatie: https://www.boutiqueburlesque.nl/onzeboutique/

.
.

Welkom bij Boutique Burlesque

.
Welkom bij Boutique Burlesque. Wij helpen onze klanten graag met de leuke en meest onvergetelijke momenten van hun leven. Daarom verkopen wij "alles voor een feestje".
.
Of het nu gaat om een gekostumeerd feestje, een slaapkamerpartijtje, festival, sweet sixteen, poolparty, dance event, clubwearparty, burlesque themafeest of gewoon lekker een avondje stappen met uw vrienden, heeft u een feestje dan bent u bij ons aan het goede adres voor een complete partyoutfit. Wij verkopen sexy kleding, kostuums, schoenen, accessoires & decoraties voor ieder partijtje.
.
Wij verzenden onze artikelen binnen Nederland en Europa via onze website, maar het is bij ons ook mogelijk om onze artikelen te komen passen of afhalen in onze boutique in Leiden. Ideaal als u zeker wilt weten of het artikel goed zit of als u bijvoorbeeld last minute een feestje heeft ingepland. U kunt in onze winkel langskomen zonder afspraak en de artikelen kunnen direct worden afgerekend en meegenomen.   
.
Ons winkeladres is Haarlemmerstraat 218, 2312 GJ Leiden (voor meer info zie "Onze boutique").
.

Onze kleding is van goede kwaliteit en zeer scherp geprijsd zodat u na aankoop van uw outfit ook nog genoeg geld over heeft voor een ticket en drankjes. U hoeft dus geen feestje meer te missen!

.
Benieuwd geworden naar onze collectie en prijzen? Neem dan snel een kijkje op onze website of kom gezellig winkelen in onze boutique in Leiden. U ben van harte welkom.....
.