opc_loader

.

Welkom bij Boutique Burlesque

.
Welkom bij Boutique Burlesque. Wij specialiseren ons in burlesque kleding, lingerie, clubwear & handgemaakte veren accessoires.
Wij helpen onze klanten graag met de leuke en meest onvergetelijke momenten van hun leven. Daarom verkopen wij "alles voor een feestje". Of het nu gaat om een gekostumeerd feestje, een slaapkamerpartijtje, festival, sweet sixteen, poolparty, dance event, clubwearparty, burlesque themafeest of gewoon lekker een avondje stappen met uw vrienden, heeft u een feestje dan bent u bij ons aan het goede adres voor een complete partyoutfit. 
.
Wij verzenden onze artikelen binnen Nederland en Europa via onze website, maar het is bij ons ook mogelijk om onze artikelen te komen passen of afhalen in onze boutique in Leiden. Ideaal als u zeker wilt weten of het artikel goed zit of als u bijvoorbeeld last minute een feestje heeft ingepland. U kunt in onze winkel langskomen zonder afspraak en de artikelen kunnen direct worden afgerekend en meegenomen.   
.
Ons winkeladres is Haarlemmerstraat 218, 2312 GJ Leiden (voor meer info zie "Onze boutique").
.

Onze kleding is van goede kwaliteit en zeer scherp geprijsd zodat u na aankoop van uw outfit ook nog genoeg geld over heeft voor een ticket en drankjes. U hoeft dus geen feestje meer te missen!

.
Benieuwd geworden naar onze collectie en prijzen? Neem dan snel een kijkje op onze website of kom gezellig winkelen in onze boutique in Leiden. U ben van harte welkom.....
.