opc_loader

.

Geen bevestiging ontvangen na plaatsen van uw bestelling?

Controleer dan even uw junkmail folder.

Order- & verzendbevestigingen komen van het volgende emailadres:

boutiqueburlesque@outlook.com

 

.

Toch niet tevreden over uw aankoop? Lees dan even onderstaand retourbeleid......

.

Wij raden u aan om ook even acht te slaan op ons retourbeleid VOOR u een bestelling bij ons plaatst. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor teleurstellingen te staan.

.

.

Retourbeleid Boutique Burlesque

(m.b.t. webshop)

.
Retourneren 
U heeft als particulier het recht om een product, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen aan Boutique Burlesque te retourneren (herroepingsrecht). Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Retourneren is niet mogelijk voor zogenaamde hygiëne artikelen (artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden) en de overige onder aan deze pagina gespecificeerde producten. Het artikel kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggezonden. U vind meer informatie over reclames en aansprakelijkheid onder artikel 7 van onze Algemene Voorwaarden. 

.

Alle artikelen dienen compleet en in nieuwstaat, in de originele verpakking en met alle nog aangehechte labels (en indien van toepassing met aangehechte string) te worden teruggestuurd.  Wij nemen geen gedragen of beschadigde kleding terug, tenzij er sprake is van een fabricagefout. De producten mogen geen draagsporen hebben, waaronder o.a. makeup vlekken of zweetplekken maar ook zweet- of rooklucht. Wij behouden het recht voor om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.

.

.

U kunt uw bestelling retour sturen door gebruik te maken van ons retourformulier (PDF) dat u kunt vinden onder onderstaande link: 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

https://www.boutiqueburlesque.nl/images/Retourformulier Boutique Burlesque.pdf

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<.

Print het formulier uit en vul het volledig in (opgaaf van reden is niet verplicht). U kunt het formulier vervolgens aan uw retour toevoegen.

.

.

Retouren ZONDER retourformulier kunnen helaas niet worden verwerkt. Vergeet dus niet om het formulier aan uw bestelling toe te voegen.

.

.

U kunt uw bestelling met de verzendservice van uw keuze retoursturen naar:

.

Boutique Burlesque 

Haarlemmerstraat 218

2312 GJ Leiden

Nederland

.

 

.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen en vermissingen van retour gezonden artikelen door toedoen van de verzendservice gekozen door de klant.
.

De kosten van het terugsturen zijn voor rekening van de klant, tenzij het gaat om een fabricagefout. U dient de retour(en) te allen tijde voldoende te frankeren! Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.

.

LET OP: Retouren die NA de afkoelperiode van 14 dagen arriveren kunnen NIET meer in behandeling worden genomen. Houd dus rekening met de verzendduur van de door u gekozen verzenddienst.  

.

.

Als we de retourzending in goede orde hebben terug ontvangen kunt u keuze maken uit vier opties:

.

1) U mag het artikel omruilen voor een ander exemplaar in bijvoorbeeld een andere maat (indien voorradig)

.

2) U mag het artikel omruilen voor een ander(e) artikel(en) op onze website met een gelijke totale waarde zonder bijbetaling, of een meerwaarde met bijbetaling 

.

3) U krijgt u volledige aankoopbedrag* binnen 14 werkdagen na terug ontvangst teruggestord op uw rekening (excl. heen & retourverzendkosten)

.

4) U ontvangt een onbeperkt houdbaar winkeltegoed dat u later kunt besteden in onze (web)winkel (in 1 keer of in meerdere keren)

.

Voor optie 1) en 2) zijn de NIEUWE heenverzendkosten binnen Nederland (goedkoopste verzendwijze) voor rekening van Boutique Burlesque (u betaald bij optie 1 & 2 dus niet opnieuw de heenverzendkosten). Retourkosten zijn altijd voor de rekening van de klant. Een duurdere verzendwijze is tegen bij betaling natuurlijk ook gewoon mogelijk. 

.

Voor het terugstorten van uw betaling (alleen bij via bankoverschrijving) hebben wij uw bankrekeningnummer nodig (voor Paypal is dit niet nodig). Klanten die niet in Nederland wonen dienen tevens het IBAN/SEPA en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Weet u deze codes voor internationaal bankieren niet, dan kunt u ze heel eenvoudig uitrekenen door uw banknummer in te voeren op de volgende pagina

.

https://www.ibannl.org/
.
U kunt daarnaast ook altijd de internetpagina van uw eigen bank opzoeken en hier uw internationale bankcodes (IBAN, BIC) uitrekenen.

.

Let op: Vanwege fraude met (internet)bankieren is het belangrijk dat u voor het terugboeken hetzelfde rekeningnummer opgeeft als waarmee u ook de betaling naar ons heeft overgeboekt.

.

Bestellingen waarbij artikelen speciaal voor u worden besteld of speciaal voor u worden gemaakt kunnen NIET worden geannuleerd. Let daarom even goed op de leveringstijd en de maattabelllen. 

.

De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden*:

 • Badmode met string of tanga broekje (safety seal)
 • Tanga- & stringbodies (safety seal)
 • Kousen, panty's, bodystockings (netcatsuits) (safety seal)
 • Bra solutions (plak bh's, tepelplakkers, etc) (met & zonder safety seal, afhankelijk van verpakking)
 • Strings, C-strings, slips, artikelen met ingenaaide string (safety seal)
 • Party lenzen (safety seal)
 • Nepwimpers
 • Pruiken of pruik kapjes (safety seal)
 • Love toys (handboeien, bedsheets, etc) (safety seal)
 • SALE artikelen die 60% of meer zijn afgeprijsd
 • Speciaal voor u bestelde of speciaal voor u gemaakte artikelen
 • Hairtinsels
 • Ibiza Jewel tattoos (of andere tijdelijke tattoo stickers)

.

.

*LET OP: Bovenstaande artikelen gemarkeerd met "safety seal" worden aan u geleverd met een "veiligheidszegel" (safety seal). Zodra dit zegel is verbroken kunnen wij onze klanten niet meer garanderen dat het artikel schoon is, wat wij juist uiterst belangrijk vinden. Artikelen waarvan het veiligheidszegel is verbroken worden NIET retour genomen.  

.

Schoenen mogen retour. Houd er wel rekening mee dat deze GEEN draagsporen mogen hebben en dat de verzendkosten (heen & retour) voor de klant zijn. Passen / afhalen in onze boutique in Leiden is natuurlijk mogelijk. 

.

.

VOOR ONZE BOUTIQUE GELDT EEN (gedeeltelijk) ANDER RETOURBELEID:

.

 • Ruilen binnen 8 dagen, in nieuwstaat met aangehechte labels en op vertoon van kassabon. 
 • In de boetiek krijgt u GEEN geld terug.
 • Als we een artikel in goede orde hebben terug ontvangen kunt u keuze maken uit drie opties:

.

1) U mag het artikel omruilen voor een ander exemplaar in bijvoorbeeld een andere maat (indien voorradig)

.

2) U mag het artikel omruilen voor een ander(e) artikel(en) op onze website met een gelijke totale waarde zonder bijbetaling, of een meerwaarde met bijbetaling 

.

3) U ontvangt een onbeperkt houdbaar winkeltegoed dat u later kunt besteden in onze (web)winkel (in 1 keer of in meerdere keren)

.

Heeft u een artikel in de webshop gekocht en wilt dit graag in de boetiek omruilen dan is dat mogelijk. Hierbij is het belangrijk dat u het artikel:

.

 • Omruilt binnen 14 dagen
 • Samen met ons volledig ingevulde retourformulier bij de boetiek inlevert (zonder dit formulier kunnen wij geen artikelen uit de webshop terug nemen)
 • Eerst bij de kassa inlevert en pas daarna gaat winkelen

.