opc_loader
Winkelwagen

 

.

LET OP: er worden GEEN retouren meer aangenomen 

.

Retouren ontvangen uiterlijk 14 november worden nog verwerkt. Het duurt mogelijk wel langer dan u van ons gewend bent om deze te verwerken. Onze welgemeende excuses daarvoor. 

.

Lieve mensen,

.

Met pijn in ons hart hebben wij op 28 oktober 2023 om 17.00 u voorgoed de deuren van onze boutique in Leiden gesloten. 

.

We hebben deze trieste beslissing moeten nemen door een opeenstapeling van gebeurtenissen. We hebben onze feestwinkel in Leiden 3 maanden voor de coronacrisis geopend. Door het verbod op festivals, feesten en uitgaan (wat onze corebusiness is), de gedwongen sluitingen en het uitblijven van steun door de overheid, heeft onze winkel een enorme dreun gekregen. Helaas bleven de betalende klanten ook weg door de torenhoge inflatie, gasprijzen, etc, die volgden op de coronacrisis. De finale klap is geweest dat onze medewerkster erg ziek is geworden en de winkel niet meer draaiende kan houden. Omdat zij tijd en rust nodig heeft om te herstellen hebben we de knoop moeten doorhakken om te stoppen met de winkel in Leiden. 

.

 

Onze festival collectie wordt overgenomen door Aysha's Feathers. Vanaf november vind je op haar website niet alleen haar prachtige handgemaakte veren accessoires, maar ook onze festival kleding, jewel stickers, glitter gels & accessoires. 

 

www.ayshasfeathers.com