opc_loader
Winkelwagen

ZWARTE PLAK BH / ZELFKLEVENDE BH MET U DECOLLETE EN OPEN RUG

Artikelnr: ACBS10Zw
24,95

Cupmaat

Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

ZWARTE PLAK BH / ZELFKLEVENDE BH MET U DECOLLETE EN OPEN RUG

  • PLAK BH / ZELFKLEVENDE BH MET U VORMIG DECOLLETE
  • IDEAAL VOOR HET DRAGEN ONDER TOPJES EN JURKEN MET EEN LAGE RUG
  • DE BH HEEFT PUSH UP EFFECT IN DE CUPS EN BEUGELS
  • IN EEN DEEL VAN DE CUPS ZIT EEN SILLICONEN PLAKLAAG
  • DE BH HEEFT EEN DIEP U VORMIG DECOLLETE MET BEUGEL
  • AAN BEIDE ZIJDEN ZIT EEN PLASTIC BALIJN TER VERSTEVIGING
  • DE BH HEEFT AAN DE ZIJKANT DOORZICHTIGE VLEUGELS DIE ER VOOR ZORGEN DAT NIET ALLEEN DE RUG VRIJ IS MAAR OOK HET DEEL VAN HET BOVENLICHAAM ONDER DE SCHOUDERS
  • DE VLEUGELS ZIJN VOORZIEN VAN SILLICONEN PLAKLAAG
  • DE BH KAN MEERDERE MALEN WORDEN GEDRAGEN (HERBRUIKBAAR)
  • MAAKT DE BH NA DRAGEN GOED SCHOON MET WATER (EN NEUTRALE ZEEP) EN DAARNA GOED LATEN DROGEN VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR (LET OP: NIET OP EEN HEATER OF VERWARMING LEGGEN, GEWOON BIJ KAMERTEMPERATUUR LATEN DROGEN)

KLEUR = ZWART

MAAT = CUP A  of  B  of  C  of  D 

VOOR GEBRUIKSINFORMATIE ZIE TABBLAD "EXTRA INFORMATIE"

Extra informatie

EXTRA INFORMATIE

De plak BH heeft geen schouder- of rugband. Hierdoor is hij perfect onder kleding te dragen die schouders en rug onbedekt laat en is niet te zien onder je kleding. De BH is meerdere malen te dragen mits deze goed wordt onderhouden.

Hoe de plak BH te gebruiken:
Voordat je de plak BH gaat dragen dien je de BH eerst te reinigen. Maak je vingertoppen vochtig met kraanwater en wrijf een klein beetje zeep op je vingertoppen. Breng dit aan op de plak BH en laat hem vervolgens drogen. Leg hem niet op een verwarming/kachel of in de zon! Gebruik geen huidverzorgingsproducten op je borsten. Dit kan het kleefeffect verminderen.

Draai de cup binnenste buiten en hou het aan de onderkant vast. Begin onderaan met het aanbrengen van de plak bh en ga geleidelijk naar boven totdat de gehele cup stevig op je borst vastzit. Druk gedurende één aantal seconden op je borst zodat je zeker weet dat cup stevig vast zit. Mocht je na aan het aanbrengen niet tevreden zijn over de positie dan dien je de cup voorzicht los te halen van de huid en opnieuw de stappen te doorlopen.

Na het dragen van de plak BH:
Bij het uitdoen van je plak BH met vetersluiting dien je de cups voorzichtig van de huid te verwijderen. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je plak BH met dien je hem, direct na het verwijderen, schoon te maken. Maak je vingertoppen vochtig met kraanwater en wrijf een klein beetje zeep op je vingertoppen. Breng dit aan op de plak BH en laat hem vervolgens drogen. Leg hem niet op een verwarming/kachel of in de zon!
Wanneer de plak BH volledig is opgedroogd kun je weer de bijgeleverde plasticfolie er opplakken.

Beoordelingen ()
ZWARTE PLAK BH / ZELFKLEVENDE BH MET U DECOLLETE EN OPEN RUG heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ZWARTE PLAK BH / ZELFKLEVENDE BH MET U DECOLLETE EN OPEN RUG


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: