opc_loader

STRAPLESS HUIDSKLEURIGE PLAK BH MET LIFTEND EFFECT, BUNNY TYPE 2

Artikelnr: ACBS8Hd
13,95

Maat

Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

STRAPLESS HUIDSKLEURIGE PLAK BH MET LIFTEND EFFECT, BUNNY TYPE 2

 • SILICONEN PLAK BH / ZELFKLEVENDE BH MET PUSH UP EFFECT
 • IDEAAL VOOR HET DRAGEN ONDER TOPJES EN JURKEN MET EEN LAGE RUG
 • DE BH HEEFT DE VORM VAN 2 KONIJNTJES (BUNNIES) 
 • DE PLAK BH BESTAAT UIT TWEE LOSSE SOFT CUPS IN HUIDSKLEUR
 • AAN DE BINNENZIJDE ZIT EEN SILLICONEN PLAKLAAG MET GAATJES WAARDOOR DE HUID BETER KAN ADEMEN BIJ DRAGEN
 • BIJ DE TEPEL ZIT ER GEEN PLAKLAAG WAT PRETTIGER IS BIJ HET UIT DOEN VAN DE BH
 • DOOR DE "OORTJES" VAST TE PLAKKEN WORDEN DE BORSTEN GELIFT
 • DE CUPS WORDEN MET ELKAAR VERBONDEN MET EEN RIJGVETERTJE DAT DOOR RINGETJES IS GEREGEN
 • DIT KOORDJE KAN LOSSER OF VASTER WORDEN AANGETROKKEN MET EEN SCHUIFJE WAARDOOR ZELF HET GEWENSTE PUSH UP EFFECT KAN WORDEN BEPAALD
 • DE BH KAN MEERDERE MALEN WORDEN GEDRAGEN (HERBRUIKBAAR)
 • MAAKT DE BH NA DRAGEN GOED SCHOON MET WATER (EN NEUTRALE ZEEP) EN DAARNA GOED LATEN DROGEN VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR (LET OP: NIET OP EEN HEATER OF VERWARMING LEGGEN, GEWOON BIJ KAMERTEMPERATUUR LATEN DROGEN)
 • WORDT GELEVERD IN DISPLAY DOOSJE

KLEUR = HUIDSKLEURIG

MAAT = L/XL  of  2XL

maat = breedte x hoogte (ZIE FOTO 4)

L/XL: 16 x 24.5 cm

2XL:  19 x 28.5 cm

VOOR GEBRUIKSINFORMATIE ZIE TABBLAD "EXTRA INFORMATIE"

Extra informatie

EXTRA INFORMATIE

De plak BH heeft geen schouder- of rugband en zijn niet met elkaar verbonden. Hierdoor is hij perfect onder kleding te dragen die schouders en rug onbedekt laat of bij kleding met een diep decollete en is niet te zien onder je kleding. De BH is meerdere malen te dragen mits deze goed wordt onderhouden.

.

Hoe de plak BH te gebruiken:
Voordat je de plak BH gaat dragen dien je de BH eerst te reinigen. Maak je vingertoppen vochtig met kraanwater en wrijf een klein beetje zeep op je vingertoppen. Breng dit aan op de plak BH en laat hem vervolgens drogen. Leg hem niet op een verwarming/kachel of in de zon! Gebruik geen huidverzorgingsproducten op je borsten. Dit kan het kleefeffect verminderen.

.
Je brengt de cups één voor één aan op je borsten. Draai de cup binnenste buiten en hou het aan de onderkant vast. Begin onderaan met het aanbrengen van de plak bh en ga geleidelijk naar boven totdat de gehele cup stevig op je borst vastzit. Druk gedurende één aantal seconden op je borst zodat je zeker weet dat cup stevig vast zit. Met de "oortjes" kun je de borst naar gelieve liften en in de gewenste positie vastplakken op de huid. Mocht je na aan het aanbrengen niet tevreden zijn over de positie dan dien je de cup voorzicht los te halen van de huid en opnieuw de stappen te doorlopen.

.

Na het dragen van de plak BH:
Bij het uitdoen van je plak BH dien je de cups voorzichtig van de huid te verwijderen. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je plak BH met dien je hem, direct na het verwijderen, schoon te maken. Maak je vingertoppen vochtig met kraanwater en wrijf een klein beetje zeep op je vingertoppen. Breng dit aan op de plak BH en laat hem vervolgens drogen. Leg hem niet op een verwarming/kachel of in de zon!
Wanneer de plak BH volledig is opgedroogd kun je weer de bijgeleverde plasticfolie er opplakken.

Beoordelingen ()
STRAPLESS HUIDSKLEURIGE PLAK BH MET LIFTEND EFFECT, BUNNY TYPE 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
STRAPLESS HUIDSKLEURIGE PLAK BH MET LIFTEND EFFECT, BUNNY TYPE 2


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: